PT3 Error on First Start

Experiencing technical difficulties? Think you've found a problem with PokerTracker 3? Report it here.

Moderator: Moderators

PT3 Error on First Start

Postby Pokaholic » Thu Jan 24, 2008 8:27 pm

I just downloaded. I have had Postgre PT2 database for quite some time. I downloaded the option for just PTS. When I attempt to start PTS, I get the following in a dialog box:

Poker Tracker Error

XML parsing error: 'syntax error' at line 1

I have the floowing: XP Pro, 3.4Ghz HT, 2 Gig memory, Postreg v8.0.3
Pokaholic
 
Posts: 32
Joined: Thu Jan 24, 2008 8:01 pm

Re: PT3 Error on First Start

Postby Josh » Thu Jan 24, 2008 8:32 pm

Try uninstalling and downloading/installing again.
Josh
Site Admin
 
Posts: 6222
Joined: Sat Dec 08, 2007 6:03 pm

Re: PT3 Error on First Start

Postby Pokaholic » Thu Jan 24, 2008 8:39 pm

Uninstall/Reinstall .... Same problem.

Task manager shows PT running but there is nothing happening ..... no CPU usage but 6292k memory usage.

If I try to restart PT3, it says that a version is already running.
Pokaholic
 
Posts: 32
Joined: Thu Jan 24, 2008 8:01 pm

Re: PT3 Error on First Start

Postby Josh » Thu Jan 24, 2008 8:41 pm

That's odd. Does the PokerTracker.log file say anything? Which version did you download?
Josh
Site Admin
 
Posts: 6222
Joined: Sat Dec 08, 2007 6:03 pm

Re: PT3 Error on First Start

Postby Pokaholic » Thu Jan 24, 2008 8:54 pm

Paste from log file:

2008/00/24 18:40:00.359: [- Main -][System] PokerTracker v3.00 beta 1

That is all it says. I have tried opening PT3 several times with the same result. I have to kill the process in order to attempt to reopen the app.

The "Logs" folder is also empty.


FWIW, Task Manager shows 4 postgre.exe image names and 1 postmaster.exe image name, all using NO CPU but using between 2,772 and 10,836 memory.
Pokaholic
 
Posts: 32
Joined: Thu Jan 24, 2008 8:01 pm

Re: PT3 Error on First Start

Postby Sjorris » Thu Jan 24, 2008 8:54 pm

I have the same problem, my PT3 version is just a few minutes old. I run XP HOME SP2, AMD X2 3800+ (Dual) and PostgreSQL 8.something.
Sjorris
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 24, 2008 8:50 pm

Re: PT3 Error on First Start

Postby Josh » Thu Jan 24, 2008 9:07 pm

Which version did you download, with or without PostgreSQL?
Josh
Site Admin
 
Posts: 6222
Joined: Sat Dec 08, 2007 6:03 pm

Re: PT3 Error on First Start

Postby Pokaholic » Thu Jan 24, 2008 9:11 pm

Without, since I already have been using Postrge with PT2.


I can try the FULL download ... as long as it does not mess up my existing PT2 databases.
Pokaholic
 
Posts: 32
Joined: Thu Jan 24, 2008 8:01 pm

Re: PT3 Error on First Start

Postby _dave_ » Thu Jan 24, 2008 9:13 pm

[quote="Pokaholic"hrq]FWIW, Task Manager shows 4 postgre.exe image names and 1 postmaster.exe image name, all using NO CPU but using between 2,772 and 10,836 memory.[/quotehrq]

This part is normal, sounds like posgres is up and running fine.
_dave_
 
Posts: 1147
Joined: Sun Dec 09, 2007 6:19 pm

Re: PT3 Error on First Start

Postby Josh » Thu Jan 24, 2008 9:17 pm

Try re-downloading. It sounds like some of the data files have been corrupted.
Josh
Site Admin
 
Posts: 6222
Joined: Sat Dec 08, 2007 6:03 pm

Next

Return to Technical Support / Bug Reports [Read Only]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron