HUD doesnt work - white window

Experiencing technical difficulties? Think you've found a problem with PokerAce Hud? Report it here.

Moderator: Moderators

HUD doesnt work - white window

Postby Realization » Sat Dec 11, 2010 11:29 am

Hello,

my HUD isn`t working. If I try to use the popups, I sometimes see a white window instead of stats. Every few seconds the whole table is sorrounded by a white shaddow.

Help please :)

I installed the latest version, using Windows 7 64Bit, nothing special, standard HUD.
Pokerstars
Realization
 
Posts: 57
Joined: Wed Apr 30, 2008 5:28 am

Re: HUD doesnt work - white window

Postby WhiteRider » Sat Dec 11, 2010 11:57 am

Are you using PAHud (with PT2) or PT3?

Do you use the Logitech SetPoint software?
If so, updating that to the latest version should fix this issue.
WhiteRider
Moderator
 
Posts: 53588
Joined: Sat Jan 19, 2008 7:06 pm
Location: UK

Re: HUD doesnt work - white window

Postby Realization » Sat Dec 11, 2010 12:09 pm

Ups sorry, I use PT3.

I wasnt using the software but another Logitech driver. I installed the latest SetPoint update anyway and everything works fine.


Thanks a lot !
Realization
 
Posts: 57
Joined: Wed Apr 30, 2008 5:28 am

Re: HUD doesnt work - white window

Postby WhiteRider » Sat Dec 11, 2010 12:35 pm

Great - thanks for the confirmation.
WhiteRider
Moderator
 
Posts: 53588
Joined: Sat Jan 19, 2008 7:06 pm
Location: UK


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
highfalutin