HUD not working for RUSH poker

Experiencing technical difficulties? Think you've found a problem with PokerAce Hud? Report it here.

Moderator: Moderators

HUD not working for RUSH poker

Postby 2facetequila » Sun Jan 02, 2011 6:51 pm

My HUD won't work when I'm playing 6 Max Rush poker. I tried using it at a regular 6 max table and it worked just fine. I don't know what to do. Any help will be appreciated. Thanks!
2facetequila
 
Posts: 1
Joined: Sat May 17, 2008 3:38 am

Re: HUD not working for RUSH poker

Postby WhiteRider » Mon Jan 03, 2011 5:59 am

PAHud does not support Rush poker as that is a relatively new addition.
PT3 supports Rush in current versions and we have a 60 day free trial if you want to check it out. As a PAHud and/or PT2 owner you get a discount should you wish to purchase PT3.

Download page
Documentation
WhiteRider
Moderator
 
Posts: 46862
Joined: Sat Jan 19, 2008 7:06 pm
Location: UK


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

highfalutin