Reset HUD when table changed in Tourney

If you'd like to see a new feature added to PokerAce Hud, this is the place to request it!

Moderator: Moderators

Reset HUD when table changed in Tourney

Postby ralphrob » Sat Mar 28, 2009 1:51 pm

Hi

Is it possible to add a feature that would reset the HUD display when you are moved to another table in a Tourney? At the moment it does not reset until another 10 hands (my setting) have been dealt BUT carries the stats from the previous table, which is confusing.

I get around this by closing HUD and restarting it to get the correct stats.
ralphrob
 
Posts: 32
Joined: Sat Mar 15, 2008 7:26 pm

Re: Reset HUD when table changed in Tourney

Postby WhiteRider » Sat Mar 28, 2009 2:39 pm

This is to do with the way some sites use their table windows and hand history files. I'm not sure that this will be addressed in PAHud.
WhiteRider
Moderator
 
Posts: 53955
Joined: Sat Jan 19, 2008 7:06 pm
Location: UK

Re: Reset HUD when table changed in Tourney

Postby TimTimSalabim » Fri Nov 27, 2009 6:28 pm

ralphrob wrote:I get around this by closing HUD and restarting it to get the correct stats.


Instead of restarting, you can also just un-check the box for the table you're no longer at.
TimTimSalabim
 
Posts: 6
Joined: Tue Jan 27, 2009 2:38 am


Return to Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
highfalutin