speed poker HUD

Questions and discussion about PokerTracker 4 for Windows

Moderators: WhiteRider, kraada, Flag_Hippo, morny

speed poker HUD

Postby wilmots83 » Sun Mar 20, 2016 8:12 am

Hi, I havent got a HUD when I play speed poker on mybet ( mybet use the old ipoker client). Hud is running when I play on normal cash tables. I run PT4 (v4.14.11) and mybet as administrator both. PT4 get the hands from site while i playing and I enabled speed poker HUD. A half year ago I played on mybet without any problem, the hud was working. What do you think about this? Do you know what the problem is?
wilmots83
 
Posts: 37
Joined: Mon Apr 28, 2014 11:44 am

Re: speed poker HUD

Postby Flag_Hippo » Sun Mar 20, 2016 11:50 am

If your iPoker client has not updated to the new software then Speed Poker will not work - this was detailed in the release notes for PokerTracker v4.14.9. If that is the case then you should rollback to PokerTracker v4.14.8 until your iPoker client has updated.

https://www.pokertracker.com/products/P ... 4.14.8.exe
Flag_Hippo
Moderator
 
Posts: 12236
Joined: Tue Jan 31, 2012 7:50 am

Re: speed poker HUD

Postby wilmots83 » Tue Mar 22, 2016 6:13 am

Thank you.
wilmots83
 
Posts: 37
Joined: Mon Apr 28, 2014 11:44 am

Re: speed poker HUD

Postby rbutcher81 » Mon Mar 28, 2016 5:10 pm

thanks found this and solved the problem I had on boyle sports , spent hours trying to get it working . :shock:
rbutcher81
 
Posts: 7
Joined: Mon Mar 28, 2016 4:56 pm


Return to PokerTracker 4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

cron
highfalutin