Stacksize Filtered Stat cant be added to hud

Discuss how to create custom stats, reports and HUD profiles and share your creations.

Moderators: WhiteRider, kraada, Flag_Hippo, morny

Stacksize Filtered Stat cant be added to hud

Postby Umut » Sat Oct 17, 2020 12:05 pm

Hi, as soon as I add a stack size filter to my custom stat, it disappears from my hud. When i remove the stack size filter, it works again. I assume this has to do with Pokerstars. I am not playing on Stars though. Any solution?
Umut
 
Posts: 23
Joined: Thu Jun 24, 2010 7:48 am

Re: Stacksize Filtered Stat cant be added to hud

Postby WhiteRider » Sat Oct 17, 2020 4:56 pm

If you're not playing at PokerStars then the PokerStars restrictions shouldn't affect you.
Do you mean you're editing your stat's columns to add a stack size check?

If you can't see what is wrong please export the stat that doesn't work and attach it here, or to a Support Ticket, so that we can take a look at it.
WhiteRider
Moderator
 
Posts: 53446
Joined: Sat Jan 19, 2008 7:06 pm
Location: UK


Return to Custom Stats, Reports and HUD Profiles

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron