Lag when using more than 15 tables

The next generation of effortlessly playing multiple tables

Moderators: Denise29, udbrky

Lag when using more than 15 tables

Postby dajackal » Sat Sep 12, 2020 5:34 pm

Hi,

I have a HP Z640 workstation with xeon E5-2620, 80GB of RAM (32+32+8+8) and a video card NVIDIA Quadro M2000. I have lag when I use more than 15 tables and I would like to understand if video card is the problem. I assume it can't be memory (since I have loads) and most likely processor should not be the problem since it is powerfull. Any ideas?
dajackal
 
Posts: 18
Joined: Sun Dec 23, 2012 12:57 pm

Re: Lag when using more than 15 tables

Postby udbrky » Mon Sep 14, 2020 11:29 am

Right-click your taskbar. Then pull up the task manager and go to the performance tab. You can also run CPU-Z's Hardware Monitor to get a lot more detailed look at what all is being put under stress.

Please update to this version:

https://www.holdemmanager.com/Downloads ... .8.58s.msi

Please reproduce issue, then go to TableNinja 2 > Help > Contact Support and click the "Send logs to TableNinja" button. 
Then send a copy of that ZIP file.

Also please send a screenshot of your desktop with a table and your HUD displayed. 
Please follow these instructions to take a screenshot: http://www.wikihow.com/Take-a-Screensho ... ft-Windows
Please send the screenshot even if you don't have a HUD or custom table theme.

Please also briefly describe what is happening in the ticket.

Please create a support ticket via the 'Contact Support' link here - https://support.holdemmanager.com/ - and if there is a forum thread with additional information please link to this thread and let us know your forum name if there are several people in the thread.
udbrky
 
Posts: 112
Joined: Mon Dec 10, 2007 9:21 pm


Return to TableNinja II

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
highfalutin