Stats not reading from db ?

Experiencing technical difficulties? Think you've found a problem with PokerTracker 3? Report it here.

Moderator: Moderators

Stats not reading from db ?

Postby Alfabeest » Sun Nov 14, 2010 9:05 am

I look into my database and it's showing it's got 1k+ hand from me. But when i join a table it's showing 0 hands from me and it doesnt show me the stats from my 1k+ hands?
Same with other players, please help :?:
Alfabeest
 
Posts: 5
Joined: Sat Jan 16, 2010 7:59 am

Re: Stats not reading from db ?

Postby Alfabeest » Sun Nov 14, 2010 9:15 am

And my cache is on 100%
Is that good or bad?
I already did housekeeping
Alfabeest
 
Posts: 5
Joined: Sat Jan 16, 2010 7:59 am

Re: Stats not reading from db ?

Postby kraada » Sun Nov 14, 2010 9:45 am

This is by design - when you are playing at a table the HUD shows you the data from the hands you've played at that table. In this way you'll be able to see what the other players at the table think of your current playing style. They haven't played every hand with you so your historical data is not as meaningful for making decisions at the table.

For reference though your lifetime HUD statistics can be found in PT3 on the Player Statistics report at the bottom of your General tab.
kraada
Moderator
 
Posts: 54435
Joined: Wed Mar 05, 2008 2:32 am
Location: NY

Re: Stats not reading from db ?

Postby Alfabeest » Sun Nov 14, 2010 10:08 am

Ok, nice

Btw is it possible to download a database with alot of users? for stats?
Alfabeest
 
Posts: 5
Joined: Sat Jan 16, 2010 7:59 am

Re: Stats not reading from db ?

Postby kraada » Sun Nov 14, 2010 10:30 am

That goes against the terms of service of every poker site.
kraada
Moderator
 
Posts: 54435
Joined: Wed Mar 05, 2008 2:32 am
Location: NY

Re: Stats not reading from db ?

Postby Alfabeest » Sun Nov 14, 2010 10:35 am

Ok..

Another question.. Why isnt the HUD showing in a S&G ?
Alfabeest
 
Posts: 5
Joined: Sat Jan 16, 2010 7:59 am

Re: Stats not reading from db ?

Postby kraada » Sun Nov 14, 2010 11:50 am

Do you have your poker site installed in English? If not, you'll need to change that. If that doesn't fix it, please take a look at the HUD FAQ which goes over common problems that can cause the HUD to not display.
kraada
Moderator
 
Posts: 54435
Joined: Wed Mar 05, 2008 2:32 am
Location: NY


Return to Technical Support / Bug Reports [Read Only]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron
highfalutin