HUD not work in Ipoker speed tables ?

Questions and discussion about PokerTracker 4 for Windows

Moderators: WhiteRider, kraada, Flag_Hippo, morny

HUD not work in Ipoker speed tables ?

Postby dolphinX » Fri Jul 13, 2018 11:10 am

Hi

Look https://i.gyazo.com/06b1ae5b26b34d5071a ... 1dadff.jpg


Only one table and not work fine

I configure ipoker how say the guide , all work fine less speed tables
dolphinX
 
Posts: 5
Joined: Fri Oct 27, 2017 3:47 pm

Re: HUD not work in Ipoker speed tables ?

Postby Flag_Hippo » Fri Jul 13, 2018 1:58 pm

If you open multiple Speed tables iPoker use the same table number so PokerTracker 4 can only attach the HUD to one of them. If iPoker fix this in a future update then you will be able to use the PokerTracker 4 HUD on multiple speed tables.
Flag_Hippo
Moderator
 
Posts: 5627
Joined: Tue Jan 31, 2012 7:50 am


Return to PokerTracker 4

Who is online

Users browsing this forum: Fubar1964, Google [Bot] and 5 guests

cron
highfalutin